Sunday, June 20, 2010

Έρως ανίκατε μάχα



Έχω πάλι αϋπνίες και χαζεύω το χαζοκούτι . Βλέπω το Dracula του Bram Stocker και συγκινούμε στης τρυφερές σκηνές του Δράκουλα και της Μίνας. Με συγκινεί το όλο Love story /Love sorry που υπάρχει στην ιστορία. Στο τέλος ο Κόμης πεθαίνει ευτυχισμένος από τα χεράκια της Μίνας . Τι ευτυχία να σε σκοτώνει ο ίδιος σου ο έρωτας. Ο Ρωμαίος και Ιουλιετα είναι χωριά στην ζωή μαζί στο θάνατο. Το φάντασμα της όπερας αυτοκτονεί για να μην τον πιάσουν. Γενικά γέλαω όταν ο κακός την υποθέσεις ερωτεύεται τόσο ώστε να πιαστεί και να καταδικαστεί από τους καλούς. Όλα για μια γυναίκα και όπως έλεγε ο ποιητής- για ένα άδειο πουκάμισο ,για μια Ωραία Ελένη. Φυσικά υπάρχει και το λαϊκό απόφθεγμα. Αν δεις καράβι στο βουνό τρίχα μ…… το σέρνει. Δηλαδή με λίγα λόγια « το νινί σέρνει καράβι …..

Φανταστείτε αν τελικά ο κόμης και η Μινα τωρα πια δράκουλας και αυτή να ζούσαν μαζί . Να κοιμούνται την ημερα στα φερετράκια τους και όλη νύχτα μετά να τσακώνονται για το φαί . Γιατί ο κόμης τσίμπησε την κουκλαρα χωρική και δεν της έδωσε λίγο. Σκηνή ζηλοτυπίας ότι την διατροφικά απάτα εν ψυχρό

Το φάντασμα της όπερας θα ήταν ο μάνατζερ της Christine . Θα διαφωνούσα πυκνά συχνά για το πρόγραμμα της , της συναυλίες της και θα έβλεπε σπάνια ο ένας τον άλλο από το φορτικό πρόγραμμα.

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιετα θα είχα κάνει πολλά παιδία . Η Ιουλιετα θα είχε παχύνει και θα ήταν μια βαριεστημένη νοικοκυρά. Ο Ρωμαίος μετά από 20 χρόνια γάμου θα είχε εντυπωσιαστεί και κλεφτεί με πιπίνι αλλοδαπό. Θα την είχε πάει στην Σεϋχέλλες για τρελές ο.. ο ..

Ο τέλειος έρωτας είναι αυτός που διαρκεί λίγο και έχει τραγικό τέλος..
Όποτε κάτω στο ερώτα, ναι στην αγάπη. Γιατί καλύτερα αγαπημένος και ζωντανός παρά ερωτευμένος παραφορά και στα ραδίκια ανάποδα

No comments:

Post a Comment