Friday, February 19, 2010

Ρ + Κ=10 Χρονια Μαζι.. Ολεε

Σήμερα η Ρ κλείνει 10 χρόνια παντρεμένη. Wow. Θυμάμαι στο γάμο της, καθόμουν ανάμεσα στο Τ-Bone και το Κύριο Μ . Στην πόδια μου έβαζαν στοιχήματα πόσο θα κράτηση αυτός ο γάμος . Ο Κύριος Μ έδινε 2 χρόνια και ο Τ-Bone ούτε ένα. Η πλακά είναι ότι ένα χρόνο μετά ο Τ-Bone παντρεύτηκε και ο δικός του γάμος ,εξαιτίας του και της LadyΤ διήρκησε μονό 6 μήνες . Σε εκείνο το γάμο εγώ με το Κύριος Μ βάζαμε στοιχήματα, εγώ είπα ένα και ο Κύριος Μ 2 χρόνια το πολύ. Δύστυχος κέρδισα.

Η Ρ στο λύκειο γνώρισε το Κ και τα έφτιαξαν. Στην τρίτη λυκείου έμεινε έγκυος και έφερε στο κόσμο μια χαριτωμένη κορούλα. Ο Κ θέλησε να την παντρευτεί αλλά εκείνη δεν ήθελε. Το παιδί το αναγνώρισε άμεσος και έδινε διατροφή από την αρχή. Της στεκόταν διπλά και ας την έβλεπε να αλλάζει παρτενέρ σαν τα πουκαμισά. Όταν η μικρή έγινε 2 η Ρ αποφάσισε να μετακομίσει μαζί του. Έτσι νοίκιασε ένα ωραίο διαμέρισμα και στέγασαν το ερώτα τους . Η Ρ είχε απέχτησε μια κολλητή φίλη , έβγαινα μαζί και γενικά ο Κ την συμπαθούσε πολύ. Μια μέρα η Ρ του λέει -δεν κάνουμε κάτι σπέσιαλ , ένα τρίο, με την φίλη μου την Α. Ως ηλίθιος άντρας που ονειρευτέ τρίο και μάλιστα ευλογημένο από την κοπέλα του ..τη στο κόσμο.. είπε ναι. Έτσι το τρίο έγινε και ο Κ σαν να του φάνηκε ότι ήταν λίγο παραμελημένος, αλλά και τι έγινε, έκανε τρίο. Μια φαντασίωση του πραγματικότητα. Μετά από δυο μέρες η Ρ ζήτησε να το επαναλάβουν αλλά ο Κ της είπε όχι . Έτσι και αύτη του ανακοινώσε ότι τα έχει με την Α και εκείνος την χαστούκισε .
Εκείνη πήγε στο πατερά της κλαίγοντας ότι την έδειρε και ο πατέρας της πήγε εκεί και έκανε το Κ του αλατιού στο ξύλο. Τελικά είπε και αυτός την ιστορία του στο πατέρας της και εκείνος πήγε σπίτι και την πέταξε έξω με το παιδί. Έτσι για λίγες μέρες κατέληξαν στην Cruela και μετά σε ένα διαμέρισμα με την Α. H Cruelα άρχισε να πιστεύει, αύτη αλλά και οι υπόλοιπη ότι το παιδί δεν το περιποιόντουσαν σωστά έτσι θέλησε να της το πάρει. Μάλιστα η Ρ της το έδινε να το υιοθέτηση. Έλα ντε που η Cruela ήταν άνω από το όριο ηλικίας όποτε έβαλε εμένα στο μάτι . Nα το υιοθετήσω στο δικό μου όνομα. Όταν αποφασίσει κάτι η Cruela πρέπει να γίνει. Οι διαδικασίες είχα αρχισει . Θα γινόμουν θετή μητέρα στα 18 το φαντάζεστε. Ευτυχώς ο Κ δεν υπόγραφε και ζήτησε την πλήρη κηδεμονία του παιδιού. Τελικά αύτη η διαμάχη την έκανε να συνετιστεί σαν μανά. Παράτησε την Α και ο Κ της νοίκιασε σπίτι και τα φρόντιζε όλα τα έξοδα της .Συνέχισε την άστατη ερωτικη ζωή της με της ευλογιές του.

Τα Χριστούγεννα δηλαδή 6 μήνες μετά εμφανίστηκε με ένα παλικάρι γύρω στα 30 εκείνη 20 . Είχε ταττου και σκουλαρίκια. Ήταν πολύ κάλος άνθρωπος , λογικός με εκκεντρική εμφάνιση. Είχε ζήση πολλά στην ζωή του και αυτό έβγαινε με μια ηρεμία. Είχε μπλέξει με ουσίες και είχε καταφέρει να ξεμπλέξει έτσι νόμιζε τουλάχιστον. Οι οικογένεια δεν το έβλεπε με καλό μάτι αλλά ήξερα ότι ένα καπρίτσιο ήταν για την Ρ. Τελικά τους έγινε το χατίρι αλλά με πολύ άδοξο τρόπο. Η Ρ το βρήκε νεκρό 4 μήνες μετά από υπερβολική δόση. Τον είχε αγαπήσει πολύ και για αυτό ο θάνατος του την έκανε να αναθεώρηση όλη της την ζωή και να την βελτίωση. Ένα χρόνο μετά τα ξανάφτιαξε με τον Κ και 6 μήνες μετά παντρευτήκαν.

Κάνεις δεν πίστεψε την αλλαγή της, όλοι περιμέναμε ότι θα ξανάβρισκε τον παλιό κακός της εαυτό. Έχουν περάσει από τότε 10 χρόνια, είναι μαζί ,ευτυχισμένη ,έκανα και δεύτερο παιδάκι. Αύτη που κορόιδευαν είναι μονοί και έρημοι με ανούσιες σχέσεις .Της ευχήθηκα με ένα ωραίο ποίημα για την περίσταση . Η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι περίεργη έχει σκαμπανεβάσματα αλλά στο τέλος έχει και κάποια λογική.

1 comment:

  1. Kala hksera oti h "cruela" einai frenovlavhs alla eleos...

    ReplyDelete