Monday, July 12, 2010

Αχ και να ξερες…..

Στις αρχές του Αύγουστου παντρεύεται η ανίψια της Cruellas με την γκόμενα της. Ναι καλά το ακούσατε ,με την γυναικά της ζωή της . Είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πιστό ο ένας στο άλλο. Κάτι που θα ζήλευες και σε ένα « κανονικό ζευγάρι». Θαυμάσια παιδία και χαίρομαι πολύ γι'αυτους . Τώρα θα μου πεις γιατί το γραφείς στο blog .
Η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια από χθες που το έμαθα. Όχι για το κοινωνικά παράταιρο ζευγάρι αλλά για το σοι μου. Από χθες παίζουν στο μυαλό μου 3 σκηνές . Τι να κάνω έχω την κατάρα να βλέπω σε εικόνα όλα όσα μου λένε και σκέπτομαι.

Σκηνή πρώτη
Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησιάς (όχι ορθόδοξης και όχι Ελλάδα) η Δ φορεί κουστούμι μαύρο και η Σ φορεί νυφικό. Όλοι χειροκροτούν . Ο Ευνούχος γελά και λέει ειρωνικά στην Cruella..- τα σουργελα, αν ήταν κόρη μου θα την μαδαγα, θα την έκλεινα στο Υπόγειο χωρίς νερό και φάει.( 70αρις ..τι περιμένετε επειδή εκείνοι πείνασαν το θεωρούν απειλή) επίσης η ατάκα .. ειδές το σοι σου θα αναφέρονταν συχνά . Η Cruella θα δαγκώνει τα χείλη της και θα του πει … μη … κόσμος…μη παραφέρεσαι ……αλλά …άλλο σαράκι θα την τρώει. Επίσης ο Eυνούχος θα λέει πολλά σε όλη την διάρκεια της τελετής και η Cruella θα θυμώνει συνέχεια μαζί του και θα τον επαναφέρει σε τάξη. Θα λέει βλακώδες ανάρμοστα και αλλά αστεία για τη γκέι κοινότητα. Είπαμε 70αρις ,αλλά μυαλά .

Σκηνή δεύτερη
Ο Τ- Bone θα λέει με γέλια στην Σαπφώ … - Άντε και στα δικά σου αδερφούλα με την Κ…. χαχαχαχα . Η Σαπφώ θα λέει χαμηλόφωνα….- σκάσε θα σε ακούσει κάνεις ..και θα εννοεί πρόσεξε μην σε ακούσει ο μπαμπάς
Ο T- Bone θα την σκούντα και θα το επαναλαμβάνει κάθε τόσο σαν μωρό που του έχουν δώσει καινούργιο παιχνίδι και προσπαθεί να το διαλύσει για να δει πώς είναι μέσα.

Σκηνή τρίτη
Όλοι είμαι μέσα στο αυτοκίνητο του Τ- Bone. Διπλά κάθεται ο Eυνούχος και από πίσω η Cruella και η Σαπφώ. Ο Ευνούχος συνεχίζει τα σχόλια δυνατά και καθαρά ο T-Bone κάθε φορά θα χτύπα το χέρι του δυνατά στο τιμόνι και θα γελά με την ψύχη του. Η Cruella θα του φωνάζει να κοιτάζει το δρόμο καλύτερα και εννοεί, σκάσε, φτάνει πια
Μέσα, μέσα θα λέει - τα ακούς αδερφούλα τη λέει για την ξαδέρφη μας εε τα ακούς
και θα γέλα ποιο δυνατά. Η Cruella θα δαγκώνει τα χείλια της και απαιτεί να σταματήσει αύτη την συζητήσει αμέσως. Θα σταματά για λίγο και θα ξαναρχίζει. Οι δύο κύριοι θα το κατά διασκεδάζουν ενώ η κοπελιές από πίσω θα έχουν χλωμιάσει μέχρι αηδίας

Αυτές είναι οι γενικές συμπεριφορές τους στα τόσα χρόνια που έχω ζήσει μαζί τους και φυσικά εκείνη την μέρα δεν θα είναι καθόλου διαφορετικές. Κρίμα που δεν θα είμαι από μια μεριά για να το δω το show . (το δικός τους φυσικά γιατί αυτό και μονο είναι show
Αχ... το γέλιο όμως της όλης υποθέσεις είναι για τον Ευνούχο και την αγνοία του. Ο φουκαράς δούλευε σκληρά, έφτιαξε επιχειρήσεις και μεγάλωσε τα παιδία του με όσα δεν είχε αυτός σαν παιδί και ακόμα περισσότερα. Το μονό που ονειρευόταν ήταν ένα καλό γαμπρό για την κόρη τού που ίσως να αναλάβαινε τις επιχειρήσεις του μιας και ο γιος τα απαρνήθηκε όλα. Αλλά αντί γι'αυτο μια μέρα μπορεί να συναντήσει μια κοπελιά που θα είναι ανδροπρεπείς και θα του ζητήσει το χέρι της κόρη του. Όλα καλά είναι και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και θα έπρεπε να κάνει αυτό που αγαπά και θέλει.
Αλλά σκεφτείτε αυτό το μικρόμυαλο παλαιόν αρχών άνθρωπο να έχει να αντιμετωπίσει ότι η κορούλα τού είναι λέσβια.
Η αλήθεια είναι ότι αν το μάθαινε όταν όλοι το έμαθαν τότε θα το είχε συνηθίσει μέχρι τώρα και θα είχε το μεγάλο του στόμα λίγο κλειστό. Αλλά όχι είναι στο πλήρη σκοτάδι. Η Σαπφώ για καμουφλάζ φέρνει φίλους της για να δει ο μπαμπάς ότι είναι γεροντοκόρη επειδή δεν βρήκε τον ιδανικό.

Δεν ξέρω ποιο θα τον σκοτώσει πρώτα όταν το μάθει. Το γεγονός ότι η κόρη του είναι όλα αυτά που κοροϊδεύει. Η ότι η προτιμήσεις της στης συντρόφους της είναι έγχρωμες. Φυσικά είναι και ρατσιστής. Στο πρώτο θα πάθει το έμφραγμα και μόλις συνέρθει και ακούσει το υπόλοιπο αμέσως το εγκεφαλικό. Φυσικά υπάρχει και τρίτο όταν μάθει ότι η έγχρωμη Κ που φιλοξενούσε για πολύ καιρό στο σπίτι του ως καλή φίλη της Σαπφώ από το πανεπιστήμιο στο εξωτερικό είναι «ο γαμπρός του»

Το δίδαγμα της υποθέσεις είναι ότι όταν σχολιάζει κάποιο φρόντισε πρώτα να είσαι πλήρως ενημερωμένος για την εντος της οικία σου κατάσταση . Γιατί όσοι τυχόν σε ακούσουν και ξέρουν γελούν περισσότερο με σένα παρά με αυτά που λες.

No comments:

Post a Comment