Friday, January 22, 2010

Lady T (2)

Έξι μήνες μετά είχαμε γάμους. Όλες ραφτήκαμε για το γεγονός . Καθώς γυρίζαμε από τη μοδίστρα που είχε κάνει τις τελικές αλλαγές στα φορέματα μας η Lady Τ μου εξομολογήθηκε ότι ο T Bone της είχε πει ότι αν μπορούσε θα τη έπαιρνε μαζί τούς στο ταξίδι τού μέλιτος .
Όταν το άκουσα γέλασα. Είναι δυνατόν πώς να την πιστέψω. Ειδικά μετά από κάποια περιστατικά στο όποιο μου εξομολογήθηκε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και θύμα βιασμού. Την συμπόνεσα και την θαύμασα με το κουράγιο της να θέλει να βελτιώσει την ζωή της. Η γενική συμπεριφορά της , αύτη η σαγήνη που έχει την κάνει να δείχνει προσωπικότητα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο αλλά το θέμα βιασμού αποδεικτικέ ότι ήταν μια βράδια σεξ με το μεσήλικα πατερά της παιδικής της φίλης που δούλευε γι΄'αυτον και δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι το έκανε με την συναίνεση της.

Ποτέ ένα θύμα βιασμού δεν σταυροφιλα με ευθυμία το βιαστής της και λέει τι ωραία που ήταν όταν δουλεύαμε μαζί. Όποτε μετά από αυτό ότι και να άκουγα δεν έδινα σημασία.

Ήρθε η μέρα του γάμου. Χορέψαμε, συγκινηθήκαμε και η Lady Τ σήκωσε το ποτήρι της και ευχήθηκε στο ζευγάρι τα καλύτερα με συγκινήσει στα μάτια που έβλεπε τους καλύτερους της φίλους παντρεμένους.

Γύρισαν από το ταξίδι του μέλιτος και η Lady Τ πηρέ ένα σωρό δώρα από το T- Bone . Οι φίλες μας στην σχολή γέλασα πονηρά αλλά εγώ ζώο. Την να καταλάβω. Αθώο μυαλό. Και σιγά τι έγινε που της έκανε χρυσαφικά δώρο είναι φίλη μας, αδελφή μας σχεδόν.

Η συμπεριφορά της ήταν περίεργη γενικά. Ως Σαμανθα πάντα μιλαγε για σεξ. Μια φορά μάλιστα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν σχολίασε κάτι για την παιδική της φίλη και γειτόνισσα τον άντρα.. Είπε ότι η φίλη της δεν φαίνετε να καλύπτει της ανάγκες του άντρα της Ν. Κατά τα την γνώμη της και ότι ο Ν έκρυβε πολύ ανεκμετάλλευτη προίκα στο παντελόνι του. Σεξουλιαρα ήταν ότι ήθελε έλεγε. Το παράξενο βεβαία τότε ήταν πως όταν το σχολίασα στο T Bone εκείνος τσαντίστηκε με την συμπεριφορά της. Δεν ήταν λέει συμπεριφορά μάνας. Ναι καλά…
Η ιστορία της φίλης της ήταν ότι γέννησε ένα αγοράκι λίγους μήνες μετά και χώρισε .

Δεν πέρνα πολύ καιρός και η Lady Τ τσακώθηκε με το T-Bone στην δουλεία. Γύρισε στο σπίτι και μάζεψε τα πράγματα της να φύγει. Ο T-Bone έβαλε εμένα να την κρατήσω στο σπίτι για το καλό τού παιδιού και όντως τους λατρέψαμε, ειδικά το παιδί.. Τελικά από πολλά την καταφέρα να κάτσει. Εκείνη αρχίσε να μου λέει ότι ο T bone την παρενοχλεί και εγώ σαν σίφουνας πάω να τον βρω και να του πω ότι κοιτά μην τη πειράζεις γιατί είναι ικανή να πλάσει ιστορίες στο μυαλό της και ηδή πιστεύει ότι την παρενοχλείς.

Έλα ντε που αλλιώς τα υπολόγιζα και αλλιώς τα βρήκα. Μπαίνω στο δωμάτιο και του λέω… τα ξέρω όλα . τι το ήθελα. Εκεί στη πόρτα ακουμπισμένη ένιωθα να γλιστρώ προς τα κάτω σιγά σιγά με αυτά που άκουγα…. Τι είπαμε για Τόλμη και Γοητεία … δεν πιάνει τίποτα μπροστά της. Η αλήθεια ήταν ότι το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει πριν το γάμο και ενώ τα είχε με το φίλο του. Και να ακούς το ίδιο να λέει ότι ναι της είπε για το ταξίδι. Το σοκ μου …νομίζω ότι γλίστρησα τέλειος στο πάτωμα μέχρι το τέλος της συζητήσεις. Έκανα ώρα να σηκωθώ το σοκ ήταν τεράστιο. Θύμωσα μπήκα στη κουζίνα και μονό που δεν την βούτηξα από το μαλλί μπροστά στη έκπληκτη Bασίλισσα Ελισάβετ. Της είπα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο της ..πρέπει να μιλήσουμε

Που να οδηγήσω εγώ.. μπορούσα από το τρέμουλο. Της είπα πες τα μου όλα και άρχισε να μου λέει ότι ο T - Bone της το έκανε με το ζόρι.. τι ακούω θεέ μου.. και με τις πέτρες θα το έκανε. Τι να την ρωτήσεις αν σκέφτηκε τη φίλη της , το ότι ήταν παντρεμένος , το ότι ήταν τού ερώτα της ζωή της ο καλύτερος φίλος. Οι λέξεις είχαν τελειώσει.

Το επόμενο καιρό προσπαθούσα να κάνω την γυναικά τού να το διεκδικήσει περισσότερο και μα μην την εμπιστεύεται αλλά εκείνη τίποτα και μετά ήρθε η είδηση κεραυνός στα αυτιά μου

Και οι δύο έγκυος η Lady Τ πήγε και το έριξε αφού πρώτα είπε στο Ατσαλάκωτο Κύριο Μ ότι την είχε αφήσει έγκυος και ότι πήγε και το "τακτοποίηση". Πως μπορούν και το λένε έτσι απλά "ταχτοποίησε" απορώ.Η γυναικά του δύστυχος το έχασε στο 3 μήνα. . Εκεί ο T-Bone αποφάσισε ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί με την Lady Τ. Η γυναικά του έπαθε σοκ πρώτα γι αυτά που άκουγε και δεύτερο για το ότι η άλλη γυναίκα είναι η Lady Τ. Σαν κύρια του έδωσε το διαζύγιο συναινετικό χωρίς δεύτερη κουβεντα και έφυγε μακριά.

Η Lady Τ συνέχισε να ζει στο σπίτι . Εγώ έφυγα έξω για σπουδές. Μάθαινα τα νέα τους. Δυο χρόνια μετά γύρισα στο σπίτι για τις διακοπές του καλοκαιριού. Χαρήκαν που με είδαν ο T- bone μου έλεγε να κάτσω και το Σεπτέμβρη που θα κάνε το επίσημο αρραβώνα τους. Ένα πράγμα που είναι καλή η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι στα πάρτι … τεράστια πάρτι με πολλή κόσμο σαμπάνια και πάντα ψάχνει για κάποιο λόγο για να κάνει.

Η Lady Τ αφού είχε εξομολογηθεί στο T -Bone ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από την οικογένεια της έτσι T bone αποφάσισε να την στείλει σε ένα ψυχολόγο. Πήγαινε μια φορά την εβδομάδα. Εντωμεταξύ ένα χρόνο πριν ζήτησε να της νοικιάσει ένα διαμέρισμα για να μην είναι μαζί με τι οικογένεια του και να μπορούν να ζήσουν τον ερώτα τους , αλλά να μην μένει εκεί απλός να την επισκεφτετε. Ήταν λέει μια μικρή ανακοπή πριν συγκατοικήσουν για πάντα . Το παιδί ήθελε το χώρο τού και την τάξη τού μέχρι να παντρευτούν και να νοικιάσου μια τεράστια μονοκατοικία . Μέχρι και τα κουρτινάκια στα παράθυρα είχε σκεφτεί και αν θα ήταν Κηφισιά η Εκάλη. Με την βοήθεια του και με λίγο παραφουσκωμένο βιογραφικό έγινε γραμματέας προέδρου σε μια μεγάλη εταιρία. Και για τα Χριστούγεννα της έκανε ένα σπορ κάμπριο αυτοκίνητο..

Όταν τους επισκέφτηκα η Lady Τ είχε φοβερούς πονοκέφαλους κάθε μέρα σχεδόν και άφηνε το παιδί στο T-Bone για να μένει μονή στο διαμέρισμα της . Πήγαινε κάθε εβδομάδα στο ψυχολόγο. Άφηνε το παιδί στο T-Bone και το έπαιρνε την άλλη μέρα από το σχολειό. Έπρεπε λέει να μείνει μονή και να σκεφτεί αυτά που είχε συζήτηση με το ψυχολόγο. Ο T-Bone την έτρεχε στους γιατρούς , ανησυχούσε πολύ για την υγεία της. Τη έβαλε να κάνεις αιματολογικές και άλλες εξετάσεις με το ζόρι και δεν έβρισκαν τίποτα και ο T-Bone τώρα πια σκεφτόταν ειδικούς.
Η μικρή μου είχε πάντα ιδιαίτερη αγάπη . Ασχολιόμουνα πολύ μαζί της είχα αναλάβει το τι θα φάει ,πιει ποτέ θα κάνει μπάνιο , βόλτες και να την πηγαίνω στο παιδικό και αργότερα στο σχολειό. Μου έλεγε διάφορα . Μια μέρα μου λέει εκείνο το καλοκαίρι. Θα μου πάρει σκυλάκι η μαμά μου στο καινούργιο μας σπίτι με το καινούργιο μου μπαμπά και νόμισα ωχ T-Bone μου θα την πάρει την Lady T, τουλάχιστον θα είναι καλά το παιδί με μας Ο T-Bone είχε αρχίσει να ταχτοποιεί τα χαρτιά της μικρής ώστε να υιοθετήσει επίσημα . Τα χαρτιά θα ήταν έτοιμα σε μια εβδομάδα . Eκείνη τη εβδομάδα η Lady Τ άφησε τη μικρή όλη τη εβδομάδα στο T-Bone γιατί ο πονοκέφαλος της ήταν λέει αφόρητος.

Ήρθε ο T-Bone και έτυχε να είμαι σπίτι, κάτσαμε συζητήσαμε για τη υιοθεσία, τα χαρτιά θα ήταν έτοιμα σε δύο μέρες όταν ο T-Bone αποφάσισε μια και εγώ ήμουν σπίτι να πάει στο διαμέρισμα της Lady Τ να δει τη κάνει. Είχε πολύ ανησυχία και σκεφτόταν να την βάλει σε ιδιωτική κλινική για να βρουν τι έχει.

Από δω και περά τα ξέρω ακριβός όπως μου τα είπε όταν γύρισε. Είχε κλειδιά, στα χεριά του κραταγε το αγαπημένο της delivery . Aνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα ήσυχα να μην την ξυπνήσει, άνοιξε την πόρτα και του έπεσε το φαί από τα χεριά. Ο Ν ήταν ξαπλωμένος και η Lady Τ ως άλλη αμαζόνα δάμαζε το θεριό χωρίς πονοκέφαλο και αδιαθεσίες. Ο T-Bone με όσο κουράγιο του είχε απομείνει πριν ορμίσει να του σκίσει είπε στο Ν να εξαφανιστεί. Ο τύπος έφυγε γυμνός χωρίς καν να πάρει τα ρούχα του μπήκε στο ασανσέρ και μετά στο αυτοκίνητο. Η Lady Τ κάθισε και τα είπε όλα

Ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια που τα είχε με το Ατσαλακωτο Κυριο Μ, που αποπλανούσε αυτόν τα είχε και με το Ν και ήταν η αίτια που η παιδική της φίλη χώρισε ένα μήνα μετά αφού γέννησε το γιο της. Του είπε ότι κάθονταν μαζί του για τι πολυτέλεια και ότι το Ν αγαπούσε πραγματικά. Ο Τ-Bone μετά από αυτό έφυγε ήρθε σπίτι λιώμα δεν ήξερα τη να το κάνω. Μου τα είπε όλα και πόσο χαζό ήταν να μην καταλάβει τίποτα να χαλάσει το σπίτι του κτλ. Τη άλλη μέρα διάλυσε το συμβόλαιο του διαμερίσματος , της πήρε το αυτοκίνητο που δεν το έδινε . Eυτυχώς όταν της το αγόρασε το είχε βαλε στο δικό του όνομα.. ο Τ-Βονε μετά από αυτό έμεινε ο μισός σε βάρος και οι τωρινές του σχέσεις είναι ολιγοήμερες και μεγάλος εκμεταλλευτής. Κορίτσια μακριά του θα πληρώσετε σίγουρα τα σπασμένα της Lady Τ.

Η Lady Τ που όλη της τη ζωή σαν άλλη βδέλλα κολαγε πάνω στους άλλους και έκανε ότι ήθελε τώρα είχε απόκτηση το αρσενικό όμοιο της. Ο Ν που ήταν απαλός ένα εργάτης κάθονταν στο σπίτι και ζούσε από τα λεφτά της. Εκείνη εργαζόταν για να πληρώνει τα πάντα ακόμα δε και την διατροφή που έδινε στο παιδί του. Η εκφράση ότι όλα εδω πληρώνονται είναι εδω σωστή. Εκείνη που τα έτρωγε από τους άλλους βρήκε κάποιον να της τα τρώει στο όνομα του ερώτα. Ο έρωτας την έκανε να ξεχάσει τις φιλοδοξίες της . Η Lady Τ έμεινε μαζί του για 5 χρόνια , ούτε την αρραβωνιάζονταν ούτε τίποτα τη έλεγε μέχρι που κληρονόμησε λεφτά. Ο Ν αποφάσισε να την παντρευτεί και τελικά το τρίγωνο έκλεισε με το πολυπόθητο γάμο που έγινε πριν λίγες μέρες .'Οποτε όπως σε κάθε καλό σενάριο της ζωής ή της τηλεοράσεις τελειώνει με αίσιο τέλος

Το μήνυμα είναι ακόλουθα την κάρδια σου , ποδοπατά τους πάντες. Ξύπνα Βασίλη που έλεγε και η παλιά ελληνική ταινία, μύρισε τα ρόδα και έλα στην πραγματικότητα. Εμείς καλά και εκείνοι ακόμα καλύτερα

No comments:

Post a Comment