Wednesday, January 20, 2010

Lady T

Ένα ερωτικό τρίγωνο με αίσιο τέλος

Η Lady Τ μέσα στην εκκλησία με ένα υπέροχο λιτό νυφικό χαμογελά και δακρύζει που και που από τη ευτυχία . Ο γαμπρός ιδρώνει από τη ζεστή και την αγωνιά καθώς ο φάλτσος παπάς τους στεφανώνει. Πιο πίσω η κόρη της , πια γυναίκα μέσα στο κόκκινο φόρεμα καμαρώνει που παντρεύετε η μητέρα της μετά από τόσες περιπέτειες . Ίσως επιτέλους θα απόκτηση ένα σταθερό σπίτι και μπαμπά.. Οι γονείς της καμαρώνουν για το κοριτσάκι τους, που τους έκανε επιτέλους περιφανούς

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Μάλλον θα ξεκινήσω με την μέρα που την γνώρισα. Η Lady Τ ήταν γραμματέας του T-Bone που αργότερα έγινε φίλη και συγκάτοικος μας. Όταν την γνώρισα ήταν 20 με ένα παιδάκι 2 χρόνων. Εγώ τοτε έμενα με την οικογένεια του Ευνουχου. Η γυναίκα του Βασιλισσα Ελισαβετ είχε τη τάση να μαζεύει αδέσποτα και σε λίγο καιρό μάζεψε και την Lady Τ με το παιδί της .Οι γονείς της την είχαν πετάξει έξω από το σπίτι και δεν είχε που να πάει . Το παιδί της το λατρέψαμε, όλοι ασχολιόμασταν για την ανατροφή του εκτός από τη Lady Τ . Eίχε 5 baby sitters τι άλλο ήθελε.

Ο T-Bone είχε ένα παιδικό φίλο τον Ατσαλάκωτο Κύριο Μ που τον είχε εγκατάλειψη η κοπέλα του και έτσι αποφάσισε να γνωρίσει την Lady Τ μπας και αλλάξει η τύχη του. Η τύχη του άλλαξε γιατί κατά τα λεγόμενα του έκανε το καλύτερο σεξ της ζωή του. Η Lady Τ στο θέμα του σεξ είναι άκρως απελευθερωμένη, μια ελληνίδα Σαμανθα σε όλο της το μεγαλείο. Το πρώτο ραντεβού ήταν επεισοδιακό, μετά από το φαγητό βρέθηκαν σε in ξενοδοχείο για περαιτέρω σύστασης και περιττό να σα πω ότι τους έκανα παρατήρηση για το" ήχο της τηλεόρασης " που δεν ήταν τηλεόραση αλλά ζωντανή μετάδοση της δικής τους τσόντας .

Μετά από 3 εβδομάδες και 10 ραντεβού αργοτερα , άρχισε να το αποκαλεί αρραβωνιαστικός της στις φίλες μας . Όχι μπροστά του φυσικά. Ξέρετε τη κάνουν οι άντρες όταν ακούσουν κάτι τέτοιο… εξαφανίζονται με ελαφρά πηδηματάκια. Η αλήθεια είναι όλους αρραβωνιαστικούς τους έλεγε όπως αποδεικτικέ αργότερα .Και ο πατέρας του παιδιού της αρραβωνιαστικός ήταν. Όταν την ρώτησα γιατί δεν το κυνήγησε για διατροφή και γιατί το παιδί δεν είχε το όνομα του, μου είπε ότι δεν ξέρει αν είναι δικό του. Τα είχε χαλάσει μαζί του για μια εβδομάδα και πήγε με άλλον ολόκληρη εκείνη την εβδομάδα. Ως καλλιτέχνης εκείνη τη στιγμή άρχισαν να παίζουν σκηνές από την Τόλμη και Γοητεία η Lady Τ ως άλλη Μπρουκ που μόλις τα χάλασε με το Ριτζ πέφτει στην αγκαλιά του πατερά του Ερικ για να παρηγορηθεί . Κουναω το κεφάλι και συνέρχομαι, είναι δυνατόν το σενάριο της σαπουνόπερας να είναι πραγματικότητα και πιστέψτε με αυτά που έζησα διπλά τους είναι όλες η βραζιλιάνικες σαπουνόπερες μαζί και ακόμα καλύτερα.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν 4 μήνες μετά και στο πάρτι η γλυκεία μας μικρή είπε στο Ατσαλακωτο κυριο Μ ποτέ θα παντρευτεί τη μαμά της . Φυσικά ήταν βαλτή να το κάνει και όχι από αθωότητα. Ο Ατσαλάκωτος Κύριος Μ πηρέ πανικό και τόσο ώστε μετά από λίγο να δικαιολογηθεί πονοκέφαλο και να φύγει από το πάρτι . Μετά από μια εβδομάδα που έλεγε ότι έχει πολλές δουλείες τα χάλασε μαζί της. Εντωμεταξύ η Lady Τ είχε καταφέρει το Ατσαλάκωτο Κύριο Μ να της πληρώσει τα δίδακτρα για μια πολύ επιφανής σχολή που δεν πάταγε και δεν πέρασε κανένα από τα μαθήματα της. Ο Κύριος Μ ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος μας με καριέρα και από πολύ μεγάλη οικογένεια . Το χρήμα έρρεε άφθονο. Πολυτελή αμάξια, σπίτια και ζωή. Αφού είδε και πω είδε ότι δεν άλλαζε γνώμη έπεσε στα πόδια του δηλώνοντας το ερώτα της . Του είπε έστω και αν δεν θέλει σχέση εκείνη για το ερώτα της για εκείνο ήταν διατεθειμένη να είναι απλός ένα FB.. δηλαδή fuck buddy. Και έτσι έγινε για σχεδόν 6 μήνες μετά συναντιόταν για φαγητό και σεξ.

Εκείνα τα Χριστούγεννα ο T- Bone αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην επί χρόνια αγαπημένη του. Έπεσε στα γόνατα μπροστά από την τηλεόραση καθώς άλλαζε ο χρόνος και μπροστά σε 70 άτομα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι τη ζήτησε σε γάμο . Η Lady Τ σήκωσε το ποτήρι της σαμπάνια και ευχήθηκε τα καλύτερα . Σταυροφιλησε τη φίλη της και έδειξε αμέριστο ενθουσιασμό.
Αχ αυτο ηταν το φιλι του Ιουδα
Συνεχιζεται..................

No comments:

Post a Comment