Thursday, February 11, 2010

Ο Ατσαλάκωτος Κύριος Μ

Αχ αυτός ο Μ … γεννήθηκε χριστουγεννιάτικα , όπως έλεγε η μητέρα του αν γεννιόταν άλλη μέρα δεν θα τα γιόρταζε. Αν και είναι από οικογένεια με πολύ χρήμα και όνομα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει στης οικογενειακές επιχειρήσεις από τα 14. Eχει κάνει όλες της δουλείες της επιχειρήσεις . Ξεκίνησε από χαμηλά ώστε μια μέρα να διοικεί την οικογενειακή επιχείρηση . Την διοίκηση την ανάλαβε στα 25. Το πρωί δούλευε και το βραδύ πήγαινε σχολειό . Ετσι τελείωσε και το πανεπιστήμιο όταν το ίδιο καιρό τα αδέρφια του σπούδαζαν σε κολέγια στο εξωτερικό και ζούσαν την μεγάλη ζωή. Κάθε πρωί ξυπνά στις 4 το πρωί στις 5 είναι στην δουλεία επιτηρεί τα πάντα και φεύγει τελευταίος στης 9. Στις 10 πέφτει σαν το κοτόπουλο για ύπνο ακόμα και τις Κυριακές πάει στην δουλειά και ας μην είναι κανένας εκεί να τελειώσει πράγματα μόνος του. Η μονή απόλαυση της ζωή του είναι ένα γρήγορο σπορ αμάξι. Διαφορές γκόμενες που το παράτανε γρήγορα συνήθως γιατί δεν τις δίνει το χρόνο που θέλουν και η βράδια των άντρων κάθε Σάββατο . Τώρα πια δεν υπάρχει γιατί όλοι οι φίλοι του είναι παντρεμένοι με παιδια. Μονό ο Τ-Bone και αυτός έχουν μείνει.

Το αυτοκίνητο του είναι η μεγάλη του αδυναμία και η παρηγοριά του. Έχει πάντοτε ένα και το αλλάζει κάθε χρόνο. Είναι σπορ ,γρήγορο, πανάκριβο και όλα έχουν θερμαινόμενα καθίσματα. Πάντοτε αστειεύεται μετά από ένα κακό ραντεβού λέει πάντα ποιος χρειάζεται γκόμενα όταν έχει θερμαινόμενα καθίσματα .

Οι γκόμενες πηγαίνουν και έρχονται συχνά. Δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση του. Οι κοπέλες που γνωρίζει είναι από φίλους και γνωστούς . Συνήθως οι σχέσεις αυτές διαρκούν λίγο , πρώτον γιατί καταλαβαίνει ότι είναι για τα λεφτά του και όχι γι’αυτόν, δεύτερον γιατί δεν αντέχουν το φόρτο εργασίας του και τον παρατούν .
Από τα 18 ονειρευτέ να παντρευτεί και να κάνει πολλά παΐδια . Είναι ο τέταρτος από 7 παιδια. Τώρα είναι 40 και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει την γυναίκα το ονείρων του. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει. Οι περισσότερες είναι ανύπαντρες μητέρες . Δύο φόρες έχει έρθει στα όρια να κάνει πρόταση γάμου και στα δυο απέτυχε παταγωδώς . Και οι δύο με παιδία μικρά . Στη πρώτη αγόρασε σπίτι και έμενε μαζί της και με το παιδί της όταν μια μέρα η μικρή τον κλείδωσε στο μπάνιο για 8 ώρες. Όταν γύρισε στο σπίτι και το έβγαλε από το μπάνιο φώναξε στην μικρή και η κύρια του έδειξε την πόρτα ¨η 10χρονη ένα αστείο είχε κάνει το παιδί¨ και δεν έπρεπε να φωνάξει. Τον εδίωξε από το «σπίτι της» αφού της το πηρέ στο όνομα της. Η δεύτερη έφυγε και εκείνη για ένα μεγάλο σπίτι.

Ο Μ είναι πολύ γενναιόδωρος και παρόλο την εκτεταμένες υποχρέωση του συνεπής στα πάντα. Εγώ ως φτωχός συγγενής στο σπίτι της Cruela De vile είδα πολλά δώρα και συμπαράσταση από αυτόν. Με υπεράσπιζε συχνά από την Cruellα Η συμπαράσταση ήταν αυτό που μου άρεσε, τα δώρα του καθόλου, θα μου πεις ηλίθια είσαι . Kαθε γιορτή, γενέθλια μου έδινε ένα φάκελο με μια κάρτα για την περίσταση και λεφτά, πολλά λεφτά. Kαθε φορά στεναχωριόμουν το θεωρούσα «φτηνό». λολ. Μια μέρα το έβγαλα έξω στο κήπο και του είπα “πιασε ένα φύλλο και δωστω μου” ,το έκανε, το πήρα του είπα «ευχαριστώ για το δώρο μου» και του έδωσα το φάκελο πίσω. Βλακεία θα μου πεις. Αν έδινε σε μένα 1000 ευρώ για τα Χριστούγεννα φαντάσου τη έπαιρναν οι γκόμενες του

Έχω παρά πολλές ιστορίες με της διαφορές που έβγαινε. Η Lady T ήταν μια από αυτές. Όλες οι γυναίκες της ζωή του γινόντουσαν φορτηγά της εταιρείας. Έχει το συνήθειο να αγοράζει φορτηγά για την εταιρεία και να δίνει τα ονόματα τον πρώην του. Όποτε κάπου εκεί έξω υπάρχει και η Lady T και ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα..

1 comment: