Sunday, February 21, 2010

Ποιος προσέχει Ποιον

Πριν αρκετά χρόνια και 3 μέρες πριν από τα γενέθλια μου η Cruella De Vile μου έκανε ένα πάρτι έκπληξη. H Cruela τρελαινόταν να κάνει πάρτι για οποιοδήποτε λόγο. Έτσι τα γενέθλια μου της ήρθα βολικά για να καλέσει το καλό το κόσμο και να δείξει πόσο με αγαπά. Να μην είμαι κακιά ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της να το κάνει αυτό και την ευχαριστώ για όλα , τα πάρτι και τα ακριβά τα δώρα αλλά δεν ξέρει να εκτιμά τους ανθρώπους και τα αισθήματα τους. Κάποια στιγμή θα το αναλύσω και θα δείτε ότι καθόλου άδικα έχει το τίτλο αυτό της Cruelas.

Επειδή ξέρω ότι τρελαίνεται για πάρτι περίμενα ότι κάτι θα έκανε στα γενέθλια μου όπως είχε κάνει την προηγούμενη χρόνια. Εκείνη τη μέρα του πάρτι έκπληξη είχα κλειδωθεί στο δωμάτιο μου από νωρίς και διάβαζα γιατί την άλλη μέρα έγραφα ψυχολογία και το Φρόιντ δεν μπορούσα να το αποστηθίσω με τίποτα το σιχαμένο. Τα γενέθλια μου έπεφταν Σάββατο και είχα επαναπαυτεί. Αφού ήξεραν ότι γράφω, πίστευα ότι δεν θα έκαναν τίποτα νωρίτερα. Που λέτε είχα βάλει πιτζάμες με γατάκια, παντόφλες παπάκια και μαλλιά άστατα λαδωμένα δεμένα στο κεφάλι μου σαν πύργος της Πίζας. Μουρμούριζα συνέχεια και ποτέ ποτέ έλεγα ήμαρτον και τράβαλα το μαλλί μου. Φανταστείτε τι ελεεινή ήμουν. Σε μια φάση ακούω την Cruella να φωνάζει να πάω κάτω για κάτι . Σκέφτομαι …ήμαρτον άσε με να διαβάσω .. το ξερά… έπρεπε να κάτσω στην βιβλιοθήκη εσύ δεν πρόκριτε να με αφήσεις .. πάλι δουλείες πας να με βάλεις να κάνω

Κατεβαίνω τις σκάλες μες το σκοτάδι, μπαίνω στο σαλόνι και ανοίγουν τα φωτά. Η λέξη έκπληξη είναι πολύ λίγη στην ντροπή που ένιωσα εκείνη τη ώρα. Όλος ο κάλος ο κόσμος εκεί, συγγενείς και φίλοι( φυσικά όχι δική μου φίλοι ). Αφού έμεινα με το στόμα ανοιχτό και όλοι χειροκροτούσα για ότι παρά επέτυχε η έκπληξη . Ζήτησα ταπεινά συγγνώμη για να μπορέσω να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο και να γίνω άνθρωπος. Για να έρθω να χαιρετίσω και να κόψω την τούρτα μού σαν άνθρωπος και όχι σαν λαδωμένος ποντικός .Για να μην τα πολύλογο κατέβηκα κάτω πήρα τα δώρα μου και τού Aατσαλάκωτου το χιλιάρικο στην κάρτα συν ένα 3 ήμερο σε σπα .. Με συγκίνησε πολύ που μπόρεσε να μου κάνει ένα δώρο λίγο προσωπικό.. δεν το συνήθιζε. Είχα 2 μέρες να κοιμηθώ για να τα προλάβω όλα, δουλεία , την Cruela με τις καθημερινές απαιτήσεις και την εξεταστική περίοδο. Το Κύριο Μ το είχα συνάντηση πριν από μέρες και του έλεγα πόσο πτώμα ένιωθα έτσι μου πηρέ δώρο για σπα που τελικά δεν πήγα γιατί η Cruela δεν μπορούσε να κάνει χωρίς εμένα για 3 μέρες.

Στο πάρτι ήταν και μια ανίψια της Cruelas η Ρ με το άντρα της Κ (H Ρ και ο Κ που έγραψα για την επέτειος γάμου τους lol). Το μονό που μπορώ να πω είναι ότι η Ρ είχε περάσει και από τα δύο φύλα πριν παντρευτεί. Αυτή που λες μου έκανε δώρο με το άντρα της ένα φόρεμα άκρως προκλητικό του τύπου φτηνό προκλητικό . Ανοίγματα παντού, πολύ κοντό, τεράστιο ντεκολτέ και η πλάτη έξω. Ξέρεις από αυτά που σκέπτεσαι ότι τους τελείωσε το ύφασμα η ότι είναι ρούχο πίστας. Όταν μου το έδωσαν μου είπαν να το βάλω το Σάββατο και να πάμε κλάμπινγκ.

Ο T -Bone όταν το άκουσε ανατρίχιασε. Την Ρ την είχε πάρει από φόβο, εμένα με είχε για πρόβατο όποτε που να με αφήσει να βγω με το λύκους . Όποτε εκείνος αντιπροτείνε να κλείσει το κλαμπ που έκανε το DJ . Έτσι το Σάββατο έκλεισε το κλαμπ. Όποιος ερχόταν και έλεγε το όνομα μου έπινε free ποτά.. Αλλά και ο T -Bone είχε και αυτός το σκοπό του. Είχε βαλθεί να με μεθύσι για να μου ρίξει ένα φίλο του που εγώ μόλις το έβλεπα έπαιρνα δρόμο. Δύστυχος έχω ένα πρόβλημα με το αλκοόλ. Ένα ποτό και είμαι τέζα όποτε δεν πίνω. Ένα ποτό συνήθως το βασανίζω όλο το βραδύ μαζί με πολύ νερό για να μην με λένε ξενέρωτη όχι ότι δεν είμαι στα αλήθεια. Ο Ατσαλάκωτος Κύριος Μ ξέροντας το σχέδιο του φίλου του δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι. Έτσι παρόλο την κουράσει του ήρθε και αυτός. Ο ένας πρόσεχε το άλλον, είχε πολύ γέλιο.

Έτσι το Σάββατο το βραδύ πέρασε τα γενέθλια μου σε κλαμπ σε ιδιωτικό μέρος με μπαρ. Με την Ρ να χορεύει σχεδόν στα πόδια μου και ο διπλανός γουρλωμένος να ρωτά αν αύτη χορεύει για μένα. Εγώ φυσικά του είπα ότι για το άντρας της χορεύει . Ο T- Bone να γεμίζει το ποτήρι μου και εγώ με τέχνη να το αδειάζω στο ποτήρι της Lady T. Εντωμεταξύ την Lady T την είχα κάνει ντέφι ,έπινε το ποτήρι που δεν είχε τελειωμό. Η Lady T φλέρταρε το μπάρμαν και του έκανε κόλπα με το κοτσάνι του κερασιού και τη γλώσσα της για να την κεράσει ποτό. Ένα κόλπο όπου τρως το κερασάκι επιδειχτικά μετά βάζεις το κοτσάνι μέσα στο στόμα και το κάνεις κόμπο με τη γλωσσά … πως γίνεται δεν ξέρω…θα σας γελάσω… Τον Ατσαλάκωτος να τον παίρνει ο ύπνος και κάθε λίγο να με ρώτα αν ζαλίζομαι για να με πάει σπίτι. Να αγριοκοιτάζει το αρπακτικό φίλο του T- Bone. Eγω να πρέπει να το παίζω μισοζαλισμένη και να γελώ στο Aρπακτικό. Εκείνος να πλησιάζει και ο Κύριος Μ να τον σπρώχνει «κατά λάθος». Ένα βραδύ απίθανο με στιγμές απείρου καλούς.

Κατά της 8το πρωι φύγαμε και πήγαμε ολοι με το Κύριο Μ στο γραφείο μαζί με σακουλές τρόφιμα από ένα σαντουιτσαδικο που ορμίσαμε μέσα . Κατά της 11 γυρίσαμε σπίτι και ξεκουραστήκαμε βασιλικός

Τελεία γενέθλια με τίτλος ποιος πρόσεχε ποιον λολ. Και μιας και αύριο έχω γενέθλια είπα να το κάνω ποστ. Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι πολύ ήσυχα . Κάνεις δεν θα με θυμηθεί μιας και όλη η οικογένεια μου με έχει στην black list της . Παλιά ήμουν το πρόβατο που τους έκανε όλα τα χατίρια μόλις υπεράσπισα το εαυτό μου έγινα το μαύρο πρόβατο lol… χρόνια μου πολλά…

4 comments:

  1. Χρόνια σου πολλά και κυρίως ευτυχισμένα!

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday!! Και ό,τι ποθείς!

    ReplyDelete
  3. Xronia Polla kai oti potheis...mia xara mou akoustike to olo skiniko :)

    ReplyDelete