Friday, February 12, 2010

Οh Κυριε Μ

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους . Φέτος έχει πλακά που το τέλος της απόκριας και του αγίου Βαλεντίνου είναι την ιδία μέρα. Βασικά και οι δυο γιορτές είναι για τα καρναβάλια, η μεν γιατί είναι απομεινάρια ειδωλολατρικών γιορτών της αρχαιότητας και η δε είναι επισης απομεινάρη παγανιστικό μονό που από ημέρα γονιμότητας κατέληξε σε Άγιο.

Την αγάπη κάνεις πρέπει να την γιορτάζει καθημερινά και όχι μια φορά το χρόνο. Και εδώ θα πω την διαφήμιση της Greenpeace. Εμείς δεν γιορτάζουμε σήμερα.... αλλά όλο το χρόνο. (περιβάλλον αυτοι .. ερώτα εγώ)

Του Αγίου Βαλεντίνου είμαι πάντα μονή και συνήθως από επιλογή. Κάθε χρόνο κάνω δώρο σοκολάτες στους φίλους μου. Μια σοκολάτα με ένα post it γραμμένο για την περίσταση.

Αστεία ιστορία για του Αγίου Βαλεντίνου, έχω δυο. Μια δίκια μου και η άλλη ποιας άλλης της Lady Τ . H δίκια μου είναι αθώα και χαριτωμένη της Lady Τ καυτή ως συνήθως. Πριν από αρκετά χρόνια πέρασα μια φάση δεύτερης εφηβείας . Μου άρεσε κάποιος με ένα τρόπο παράξενο και αθώο. Ήθελα να το γνωρίσω καλύτερα αλλά δεν μπορούσα. Έτσι βρήκα το κινητό του και του έστελνα φιλικά μηνύματα , τι κάνεις, πως είσαι. Δεν είχαν τίποτα το ερωτικό. Εκείνος κολακευτικέ και απαντούσε. Μετά από 10 μέρες ήταν του Αγιου Βαλεντίνου και ήθελα να του δώσω και αυτού μια σοκολάτα όπως έκανα σε όλους τους φίλους μου. Δεν ήθελα όμως να με βρει έτσι έστησα ολόκληρη παράσταση. Προσπάθησα να το αφήσω στο αυτοκίνητο του αλλά εκεί που το είχε μπαρκάρει θα με βλέπαμε. Έτσι άφησα το πακέτο σε ένα καρτοτηλέφωνο εκεί διπλά από τα αυτοκίνητο του που ήταν σκοτεινά. Το πήρα τηλέφωνο και του είπα να βγει έξω. Βγήκε και το βρήκε και με ευχαρίστησε μου είπε να φανερωθώ. Εγώ δεν το έκανα γιατί είχα μάθει ότι είναι λίγο περίεργος και σίγουρα θα με έβριζε.. στο τέλος με έβρισε αλλά για άλλο λόγο και κάποια άλλη στιγμή.

Τώρα της Lady Τ . Η Τ τα είχε με το Ατσαλάκωτο Κύριο Μ και αποφάσισαν να πάνε κάπου σπέσιαλ. Όποτε πήγαν για ρομαντικό δείπνο και μετά σε βιτσιόζικο ξενοδοχείο. Το δωμάτιο είχε καθρέπτες και στρόγγυλο στρώμα από νερό . Η Lady Τ και ο Μ κλιστήκαν στα πατώματα, μπάνια και στο στρόγγυλο κρεβάτι. Όμως το στρώμα νερού τους επιφύλασσε ένα ατυχήματακι που έβγαλε το Κύριο Μ εκτός λειτουργίας για αρκετό καιρό. Η Lady Τ σε στάση ιππέα , κουνιόταν αυτή, κουνιόταν και το στρώμα έγινε το κακό , γλίστρησε το οικογενειακό κόσμημα, έπεσε και αύτη από πάνω του με δύναμη, παρτα κάτω ο Ατσαλάκωτος στο πάτωμα σε εμβρυακή στάση από το πόνο. Να φανταστείτε πήγαν στο νοσοκομείο . Ποναγε πολύ ο φουκαράς και άσχετα που έγινε και ρεζίλι. Θα μου πεις που τα ξέρεις όλα με λεπτομέρειες . Η Lady T είχε το κακό συνήθειο όταν γύριζε από ραντεβού της να μου τα λέει όλα με λεπτομέρειες. Κάποιες φόρες δεν την πίστευα αλλά για αλλά ζητήματα όχι για το σεξ . Για αυτό ποτέ δεν έλεγε ψέματα. Μου έλεγε ότι όταν έγινε φώναζε Οh M Oh M . Οποτε εγώ την άλλη μέρα όταν το είδα του είπα -Οοοο Μ και εκείνος έγινε κόκκινος σαν το παντζάρι. Κατάλαβε ότι ήξερα. Αλλά το ωραίο ήταν όταν μερικές μέρες αργοτερα στο πάρτι γενέθλιων μου το έκανε πιο ρεζίλι μπροστά σε όλους .< -Ξέρεις Μ μου χρωστάς ένα σουτιέν και ένα στριγκακι… μου τα έσκισες του Άγιο Βαλεντίνου το βραδύ. Ήταν τα αγαπημένα μου.> Έπρεπε να δείτε το Μ χλωμό, έτοιμος να λιποθυμήσει από την ντροπή του. Όλοι τον κοιταζαν με απορια. Ευτυχώς ο T Bone άλλαξε την συζήτηση κανοντας το παλιατσο.
Ο Ατσαλάκωτος πρέπει να πω ότι έζησε πολλά επεισοδιακά ραντεβού με την Lady T και σίγουρα εκείνη την ημέρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

1 comment: