Monday, March 22, 2010

Use Condoms

Αυτό το video παίχτηκε στο Δεστες Τους στον Αlpha.

Δίνει πολύ καλό λόγο να μην γίνεις γονιός… το παιδί είναι τέρας .. η αλήθεια είναι δεν φταίνε τα παιδιά αλλά οι γονείς που τα κάνουν έτσι γαϊδουριά. Όποτε αν δεν είστε έτοιμοι να γίνετε γονείς .. χρησιμοποιήστε καμία προφύλαξη δεν βλάπτει.

Ειδικά εσείς οι κύριοι που τα σπέρνετε και δεν τα αναλαμβάνετε… ααα και εσείς κύριες έξυπνες μην μενετέ έγκυος για να τον τυλίξετε… πόσο χαμηλά ρίχνετε το γυναίκειο φύλο …ντροπή σας.. Δεν έχετε λίγο αυτοσεβασμό . Άμα θέλει να σας πάρει με παπά και με κουμπάρο θα σας πάρει δεν χρειάζεται να φτάσει η κοιλία στο στόμα για να το πείσετε.. και άμα τον πάρετε η σας χωρίζει μετά από λίγο καιρό η ζείτε μίζερα μαζί για τα μάτια του κόσμου. Αυτός σας κάνει τάρανδο και με το δίκιο του μάλιστα. Τον παγιδεύσατε καλά να πάθετε.

Είναι αστείο που μια θεια μου είπε ότι έτσι είναι ο σωστός τρόπος για να τον πείσεις να σε παντρευτεί . Εμαθα αργοτερα ότι ετσι εγινε κυρια και αύτη με την κοιλία στο στόμα και το άντρα της να κινδυνεύει να μπει φυλακή αν δεν την έπαιρνε. Αφού την πηρέ την έκανε τάρανδο με διαφορές κατά καιρούς . Τι ωραία … δεν νομίζετε ότι είναι ένας ονειρικός γάμος ..... που τον τρόπο τον προτείνει ανεπιφύλακτα και σε άλλους . Η γιαγιά μου έλεγε ότι…. ότι έχει κάνεις πουλά. Έτσι και αύτη συμβουλεύει τα ανάλογα

3 comments:

  1. Το χειρότερο που γίνεται είναι πολλά ζευγάρια να μην τα βρίσκουν και να κάνουν παιδί για να έρθουν τάχα πιο κοντά και να φτιάξουν την σχέση τους και στο τέλος αυτό που γίνεται είναι να κάνουν και τα παιδιά προβληματικά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, χωρίζουν νωρίς, πριν να βλάψουν ανεπανόρθωτα τα παιδιά τους!! Καλύτερα δυο γονείς χωρισμένοι παρά να μεγαλώνουν σε ένα σπίτι με δυο γονείς σκοτωμένους!

    ReplyDelete
  2. Ειναι απίστευτα πολλά τα ζευγάρια που παντρεύονται επειδή υπάρχει εγκυμοσύνη και ας μην φαινεται. Αν βάλεις κάτω τους μήνες από γέννηση μέχρι γάμο, δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις.

    Μια παλιά γνωστή έτσι μιλάμε ηθελε παιδι και οποιον πάρει ο χάρος και δυστύχησε αυτός, το θύμα και δυστυχώς και ένα παιδί που δεν έφταιξε ποτέ σε τίποτα. Γιατι η δεσποινίς ήθελε παιδί!

    ReplyDelete